Vlieseline Soluvlies 45 cm breed (per 50 centimeter)

€1,10
Incl. btw
Soluvlies/Solufleece is een water oplosbaar, niet geweven stabilisator voor elk machine borduurwerk en nieuwe creatieve technieken. Soluvlies is gemakkelijk uit te wassen zonder enig spoor achter te laten en lost op in koud en warm water.

Stof: erg delicate en/of doorzichtige stoffen . Lingerie en linnen stoffen . Div. stoffen (bijv. zijde)
 
Voordelen: stabilisator voor alle machine borduurwerken. Gemakkelijk uit te wassen - lost op in koud en warm water. Heeft erg goede stabilisator eigenschappen en is gemakkelijk te gebruiken. Veelzijdige toepassing, bijv. voor vrije hand kantborduurwerk, applicaties en soortgelijke motieven . Voor het maken van collages gebruik een "pizza techniek". Ideale naaiondersteuning voor mini quilts.

Per 50 cm!

 Op www.vlieseline.de staan een aantal handige instructiefilmpjes.

Hoe:

Strijk erg zorgvuldig zonder stom! Strijkbout instelling nylon
Plaats Soluvlies onder de stof, zet het Soluvlies en de stof om te borduren vast met een ring of borduur het motief direct op het Soluvlies, zonder stof. Was daarna eenvoudig het Soluvlies uit. Voor collages en , \"pizza technique\", leg het Soluvlies neer, arrangeer de stoffen (stukjes stof, garens, linten, kantjes etc), bedek het met Soluvlies en naai alle lagen te samen, in een rooster of kruissteek patroon. Was de Soluvlies uit. 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...