Als quilten betaalbaar moet blijven!!

Als quilten betaalbaar moet blijven!!

Betaalbare quilt spulletjes :)

Betaalbare quilt spulletjes :)

Quiltstofjes

Bij Quiltstofjes kunt u terecht voor quiltstof pakketjes en quiltstof van de rol , notions,
Quilttools of hulpmiddelen, Sewline producten, Luna batting of tussenvulling. U vindt het allemaal in de webshop. Tegen een concurrerende prijs vindt u een aantal basis notions, quilttools of hulpmiddelen die u nodig hebt om te quilten. Sewline potloden en lijmstiften en natuurlijk de navullingen. Maar ook de batting of tussenvulling vindt u tegen concurrerende prijzen. Ook vindt u quiltboeken in een apart menu. Kort gezegd, bladert u rustig in onze webshop rond. U vindt hier van alles aan voor het quilten en niet alleen uit Nederland! Heeft u vragen, wij horen graag van u.


Foto's

Het blijkt soms lastig te zijn om de werkelijke kleur goed weer te geven. We doen onze uiterste best de producten zo goed mogelijk te fotograferen. Toch blijkt er ook kleurverschil door verschillende beeldschermen. Wij vertrouwen erop u een zo realistisch mogelijke foto te laten zien.

Sugggesties

Quiltstofjes wil de klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u suggesties die ons kunnen helpen iets te verbeteren, laat het ons weten.
The Warm Company Steam-A-Seam 2 (per 10 centimeter)

The Warm Company Steam-A-Seam 2 (per 10 centimeter)

Steam a Seam, is een goede vervanger voor Vliesofix. Een aparte beschermlaag en geen loshangende strijklaag meer! Met deze fusible kan een applicatie op alle mogelijke materialen gestreken worden.
Ideaal voor het maken van applicaties, of om 2 lage...

€0,80
John James Quiltnaalden 9

John James Quiltnaalden 9

Quiltnaald, half lang. Verpakt per 20 stuks. Dankzij de korte lengte kan men hiermee veel sneller naaien dan met een gewone naainaald.

€1,50
Clover Desk Needle Threader

Clover Desk Needle Threader

De Needle Threader van Clover, is de uitvinding voor iedereen die moeite heeft met de draad door het oog van de naald te krijgen.

€12,50
Clover vingerhoed / Protect and Grip Timble

Clover vingerhoed / Protect and Grip Timble

Clover vingerhoed / Protect and Grip Timble. De favoriete vingerhoed voor de meeste quilters. Zacht, elastisch materiaal met een metalen kap. De vingerhoed is ademend waardoor je geen zweterige vinger krijgt.

€6,40
Clover Flowerhead Pins

Clover Flowerhead Pins

De perfecte spelden voor quilters. Deze spelden hebben een platte bloemvormig kopje, waardoor ze plat op de stof liggen. Ook ideaal bij machine quilting.

100 stuks in doosje.

€11,75
Needlepuller / Naaldentrekker

Needlepuller / Naaldentrekker

Een naaldentrekker is echt een uitkomst als je veel quilt.
Een naaldentrekker zorgt ervoor dat je grip hebt op de naald en hem op die manier makkelijk door de stof kunt trekken. Dan kun je ook meer steekjes op een naald doen.

€8,35